Geen producten (0)

Voorwaarden

 Leveringsvoorwaarden

Hekopeners.net hecht grote waarde aan het respecteren van de privacy van de gebruikers van zijn webshop. Daarom wordt uw persoonlijke informatie welke u ons verschaft zeer vertrouwelijk behandeld. Bepaalde gegevens hebben wij nodig om uw bestelling optimaal te laten verlopen.

Wij verkopen uw persoonlijke gegevens niet aan derden.Hekopeners.net  en eventuele derden, door ons ingeschakeld, respecteren de vertrouwelijkheid van gegevens.Hekopeners.net heeft maatregelen genomen om de veiligheid optimaal te waarborgen.(optimaal beveiligd betaalsysteem)
Bestellen via een Webshop is alleen mogelijk door gebruikmaking van cookies. Dit zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Ze vormen geen probleem voor uw systeem.

Zodra u een bestelling plaatst, hebben we de volgende informatie nodig om u optimaal van dienst te kunnen zijn:

  • Uw naam en voorletters
  • uw volledige adres
  • Uw e-mail adres
  • Uw telefoon en / faxnummer *
  • Het volledige bezorgadres
  • Betaalgegevens

* Deze informatie is aanvullend en alleen nodig indien we u snel willen bereiken vanwege de bestelling.

Om de website te verbeteren zijn uw gegevens en adviezen erg belangrijk. Wij stellen het dan ook op prijs als u ons van uw suggesties in kennis stelt.


Bestellingen: Alle bestellingen worden per email bevestigd door een orderbevestiging en een factuur.

Indien het niet mogelijk is om een bestelling uit te voeren zullen wij u dat per omgaande laten weten.

Er worden geen goederen op zicht gestuurd of aangeboden om te testen.

Leveringen: Artikelen worden binnen 5 dagen verstuurt mits op voorraad bij de leveranciers met een uitloop van maximaal 30 dagen. Na deze  periode heeft het u het recht om de betreffende bestelling te annuleren en wordt de gedane betaling  terug gestort op uw rekening.

Betalingen: Hekopeners.net gaat pas over op de verwerking van de bestelling als de goederen betaald zijn.

 De verkoop prijzen zijn inclusief 19% BTW. U kunt betalen via diverse mogelijkheden.

  Prijzen: De verkoopprijzen zijn inclusief  BTW. 

 Afleveringen: Al onze bestellingen worden via een door hekopeners.net te kiezen vervoerder  verstuurd. Hier voor gelden de bestaande voorwaarden van de diverse vervoerders.

 Schade: Bij bezorging kan gevraagd worden voor het tekenen van een ontvangst bevestiging. Controleer op juistheid en schade en maak hier dan een melding van op het formulier. Na tekenen vervallen aanspraakmogelijkheden die hier betrekking op kunnen hebben. Mocht er niet voor getekend hoeven te worden dan moet u binnen 24 uur ons hiervan op de hoogte hebben gebracht  via ons info nummer anders kan de melding niet meer in behandeling worden genomen.    

Garantie: Alle bestelde goederen bij Hekopeners.net worden geleverd met de door de leverancier of fabrikant afgegeven garantie voorwaarden.

 Verjaring: Vorderingen op Hekopeners.net verjaren na afloop van een jaar na het tot stand komen van de rechtsbetrekking.

 Service: Voor alle kwesties kunt u zich wenden tot ons e-mail adres info@hekopeners.net